Nagenieten van het onderwijsevent? Bekijk de foto's hier.

Beoordelingen

We zijn bedolven onder de positieve reacties tijdens en na het event. Maar hoe komt dat tot uiting in cijfers?
We vroegen bezoekers om het onderwijsevent te beoordelen. Hier zijn de resultaten!


Op de vraag: 'In welke mate is jouw doel/verwachting van dit event bereikt?' antwoordde 76,9% dat hun doel/verwachting helemaal bereikt was en 23,1% dan hun doel/verwachting voldoende bereikt was.


Gemiddeld beoordeelden de bezoekers het event als volgt:

  • Beleving: 9,4
  • Sprekers: 9,2
  • Lunch, drankjes en hapjes: 9,6
  • Totale event 9,5


Daar zijn we erg blij mee. We danken onze bezoekers, sprekers en iedereen die heeft meegewerkt voor dit fantastische resultaat.

Recensies

Dit onderwijsevent was echt een beleving. Ik voelde me ontzettend gezien en in de watten gelegd. De sprekers waren top, de gastvrijheid was top, aan elk detail was gedacht. De warmte en missie van Angela en Bernardo waren bijna tastbaar en maakte dat er verbinding ontstond tussen alle aanwezigen.

Judith Pellenaars

 

De bevlogenheid van Angela spatte er van af. Haar hart ligt heel duidelijk bij het onderwijs. Dat was mooi om te zien De locatie was geweldig, de goodiebag was ontzettend goed verzorgd. Ik was al blij met het boek van Eric, die tas was een waar cadeautje. Ik vind het prachtig dat jullie hebben stilgestaan bij Stichting Jarige Job, dat raakte mij.

Marike Schneider

 

De hele dag voelde aan als een feestje. De sfeer was warm en intiem, goede sprekers en mooi programma qua afwisseling. Voeding voor de ziel en het lijf.

Veronique Barkhuijsen

 

Toen ik om iets over 9 de ontvangstruimte binnen kwam voelde ik mij echt welkom. Het zag er zo mooi uit.

Petra Langenhuizen

 

Zo daags na de conferentie en ontwaakt uit de mooie en gerealiseerde droom/werkelijkheid wil ik jullie nogmaals ontzettend bedanken voor deze inspirerende conferentie. Het was een verademing om niet allerlei verschillende workshops aan te hoeven vliegen en met veel vragen naar de volgende te keren, maar wat langer de tijd te mogen nemen om een en ander te verwerken en diepere lagen aan te boren, inzicht te verwerven. Drie goede sprekers met een vleugje ontspanning maakte het geheel van meet af aan tot een succes. De toon was letterlijk gezet. Je ziet ook wat dat doet met de gasten. Het ontspant, bevordert onderling contact en daagt uit om met anderen te communiceren. De sfeer was uitstekend en dat is toe te schrijven aan een goede organisatie en accommodatie. Nogmaals dank! Bernardo, je hebt talent om ook dit te organiseren!!! Jullie zijn een prachtige tandem. Dat straalden jullie uit.

Diana Parlevliet

 

Je kent de sprekers, maar ze weten je iedere keer te raken en te inspireren. Even uitzoomen: wat is de kern van je vak. Waar gaat het om, waar doe je het iedere dag voor! Super georganiseerd, dichtbij het onderwijsveld. Een groot compliment!

Evelien Baaiman

 

De totale verzorging van het event was uitmuntend.

Carolien en Sandy van Schiedams Lef

 

De sprekers waren goed gekozen, er waren veel Aha momenten en momenten van extra bezinning. De hele opzet was een dag van inspiratie en ontmoeten en netwerken. Ik heb veel contacten gelegd op professioneel gebied. De dag was qua opzet goed uitgebalanceerd. De keuze voor top gastsprekers was verbindend en de sessies waren van deze tijd.. Er zat een flow in de hele dag, een positief event, waardoor ik vol enthousiasme naar huis ben gegaan. Om de volgende dag in de lerarenkamer het hoogste woord te hebben. Jullie mogen trots zijn dat jullie dit hebben neergezet. In mijn rol als ambassadeur van Stichting Jarige Job wil ik jullie heel erg bedanken voor de donatie en het moment van bewustzijn creëren bij de deelnemers, er zijn al twee vervolgafspraken gemaakt op scholen om Jarige Job te laten spreken! Dankzij jullie initiatief!

Nicole Hoenselaar

 

Het was inhoudelijk echt top en voelde als een soort teamuitje zo leuk! Wat mij betreft voor herhaling vatbaar, dus complimenten!!

Mariëlla van der Graaf

 

Angela en Bernardo, jullie zijn vast aan het nagenieten van vandaag. Ik ben geïnspireerd thuis gekomen. Net meteen in het boek van Eric begonnen met een heerlijk kopje Pukka thee uit de goodiebag. Een cadeautje om de tas uit te pakken! Nogmaals dank voor deze dag.

Debby Sopacua

We blijven je graag inspireren

Blijf bij op de basisschool en mis niets van Angela’s tips, en visie. Volg Angela Apon op LinkedIn of ontvang gratis de nieuwsflits in je mailbox.

2019

Angela Apon


+31 6 52 83 86 07WhatsApp


vacatures


referenties

De Algemene Voorwaarden (PDF) zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel nr. 76415600


klachtenregeling (PDF)


privacyverklaring

Angela Apon - expertise binnen de basisschool
Angela Apon - expertise binnen de basisschool

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie