2019

Angela Apon


+31 6 52 83 86 07WhatsApp


De Algemene Voorwaarden (PDF) zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel nr. 76415600


klachtenregeling (PDF)

Nieuwe datum: 6 oktober 2021

Het onderwijsevent voor talent – Meesterlijk voor de groep

De belevingsdag voor onderwijstalent is verplaatst naar 6 oktober 2021. Nog geen ticket? Bestel ‘m dan nu met coronagarantie en beleef een dag vol inspiratie om jouw onderwijsexpertise te vergroten. Met lezingen van o.a. Steven Pont, Noëlle Pameijer en Eric van ’t Zelfde en een goedgevulde goodiebag. 

Kindercoaching

Maak je je zorgen om een leerling? Zit de leerling niet lekker in zijn vel, maar kan je je vinger er niet opleggen hoe dat komt?

 

Stacks Image 273

 

Kindercoaching kan dan helpen. De kindercoach begeleidt de leerling individueel, dus geheel op maat voor de problemen van het kind. Kindercoaching is altijd een kortdurend en praktisch begeleidingstraject, waarin de leerling spelenderwijs nieuwe vaardigheden leert en ontdekt welke kwaliteiten het in zich heeft. Angela Apon werkt met een aantal gediplomeerde kindercoaches.

 

 

Kindercoaching is maatwerk

Wat houdt kindercoaching in? Dat verschilt per kind, omdat we de coaching geheel op maat verzorgen. Daarom kunnen we ook niet van tevoren inschatten hoeveel bijeenkomsten er nodig zullen zijn.

 

Voordat we starten met kindercoaching houden we eerst een intakegesprek met de ouders/verzorgers, dat gesprek is op de basisschool. Zij moeten toestemming geven voor deelname van het kind. Tijdens het begeleidingstraject heeft de kindercoach nauw contact met de ouders/verzorgers.

Meer informatie of inschrijven?

Heb je interesse in kindercoaching, of wil je meer informatie? Bel of

info(_AT_)angela-apon.nl
 ons, of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie