2019

Angela Apon


+31 6 52 83 86 07WhatsApp


De Algemene Voorwaarden (PDF) zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel nr. 76415600


klachtenregeling (PDF)

6 oktober 2021 Het onderwijsevent voor talent – Meesterlijk voor de groep

Rots en Water-training

Heb je leerlingen die weer opnieuw hun plekje in de groep lijken te moeten vinden? Of merk je haantjesgedrag of meidenvenijn? Moet je kinderen de hele dag corrigeren, of zou je juist wat leerlingen mondiger willen zien?

Met een Rots en Water-training werk je onder meer aan een betere groepsdynamiek, kinderen worden zich bewust van hun eigen kracht en verantwoordelijkheid en leren hun energie te beheersen en te richten.

Basisschoolgroep

Een training Rots en Water voor een hele groep op de basisschool verzorg ik zelf. Ik ben gecertificeerd en verzorg voor de groepen 4 tot en met 8 een Rots & Water-training, geheel op maat.

Meer over deze training

Kleine groep

Een training Rots en Water voor een kleine groep leerlingen, wordt gegeven door andere zeer ervaren gecertificeerde Rots & Water-trainers, met expertise in de problematiek voor kleine groepen.

Meer over deze training

Wat houdt een Rots en Water-training in?

Rots en Water-training richt zich op o.a. de sociaal-emotionele ontwikkeling van het basisschoolkind. Het is een sociale vaardigheidstraining met een fysiek karakter.

Dit leren kinderen in een training Rots en Water

Met veel fysieke oefeningen en groepsgesprekken ontwikkelen en versterken kinderen hun zelfvertrouwen, zelfkennis, grensgevoel en zelfrespect. We stimuleren ook de zelfreflectie van de kinderen, zodat ze hun positieve normen en waarden versterken.

De bouwstenen van Rots en Water:

  • zelfbeheersing
  • zelfreflectie
  • zelfvertrouwen


De thema’s waar we aan werken:

  • veiligheid
  • assertiviteit
  • communicatie
Stacks Image 228

Wat zijn de resultaten?

Kinderen leren door de Rots & Water-training zich bewust te worden van hun eigen kracht en verantwoordelijkheid, hun energie te beheersen en te richten.
De ene leerling zal na de training weerbaarder zijn, terwijl de ander na de training juist minder behoefte zal hebben om zijn fysieke kracht daadwerkelijk te gebruiken.

Bekijk een documentaire van Rots en Water

 

Referenties

Angela heeft aan mijn groep 5 acht lessen Rots en Water-training gegeven. De kinderen gingen elke week met veel plezier naar de training. Door de training groeide het zelfvertrouwen enorm bij de kinderen. Ze leerden beter met elkaar omgaan en te handelen in de geest van Rots en Water. Angela, bedankt namens alle kinderen en namens mij.

2017 – Carla Handgraaf, leerkracht De Horizon groep 5 in Amstelveen

Meer informatie of inschrijven?

Heb je interesse in de Rots en Water-training, of wil je meer informatie? Bel of

info(_AT_)angela-apon.nl
ons, of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie